Régi horgászcuccaimat sikeresen eladtam a webshopon

Mik a hobbijaim? Kiskorom óta imádom a horgászatot. Vajon melyik volt a kedvenc mesém? ,,Ha itt a nyár, ugye komám; a szív a víznek szalutál; És vígan lépked, akár a tornász; Így megy a nagy ho-ho-ho-horgász. Bátran rikkant: puhányok ho-ho-ho-ho-ho; Megint csak ho-ho-ho-ho. Van itt csali, s egy-két horog; Az eszem pedig jól forog; S cselt a cselre kiválón sorjáz; Ravasz a nagy ho-ho-ho-horgász; Városbéli puhányok, nyavalyások; Ha gyötör a láz; Fületek nyissátok gyorsan, hallgassátok; Amit most néktek, hallgassátok; Amit most néktek eldalol a ho-ho-ho-nagy-horgász.” Szerintem az idézett szövegből már mindenki kitalálta.

A horgászaton kívül még a biciklizés is érdekel és e mellett még nagyon jól is dobolok, de egyelőre a number one, azaz a leges legelső, első számú és kedvenc hobbim a pecázás.

Miért kezdtem el ezt a dolgot?

A válasz nagyon egyszerű. Apukám miatt, ugyanis ő is nagy hódolója ennek a dolognak. Nem is csodálom, már magam is megértem, hogy miért. OSk örömöt és sikerélményt hoz az életembe. ÉS mivel mi nem öljük meg a halakat, mint a vadászok, akik lelövik az állatokat, hanem mi visszadobjuk őket a vízbe, így ezt a sportot vegetáriánus étrendet folytatók is bátran űznek. Nem bántjuk őket, legalábbis nem ez a célunk. Amikor kifogunk egy nagy halat, akkor lemérjük, lefotózzuk, aztán pedig visszadobjuk. Én már a kis halaknak is örültem, hiszen amikor elkezdtem apukámmal eljárni horgászni, akkor bizony egy nagy horgászbotot még nem igen bírtam volna el, de hát az élet apró halainak is örülni kell. Köszönöm apukámnak, hogy megmutatta nekem ezt a csodálatos dolgot.

Honnan szerezzük be a felszerelést, ha horgászatra adjuk a fejünket?

Nekem bevallom, hogy könnyű dolgom van, ugyanis van egy saját horgászboltunk. Azonban, hogy még jobban haladjunk a korral és nagyobb ismertségre is tegyünk fel, így készítettünk egy webshopot is a bolthoz. Ennek köszönhetően az emberek már online is tudnak vásárolni tőlünk, ami megkönnyíti az ő dolgaikat is és nekünk is jó, hiszen az online webáruház 0- 24- ig elérhető, így, ha egy vevőnek mondjuk éjjel vagy hétvégén támad kedve, vagy esetleg ünnepnapon venni valamit, akkor egyszerűen csak felmegy az internetre és megveszi, amit csak szeretne.

Véleményem a webshop készítésről

Amióta az egyedi arculatú webshop elkészült és a facebookon is tudjuk hirdetni a boltot, azóta megduplázódott a bevételünk. A neten tudjuk hirdetni a már használt felszereléseket is, amiktől szeretnénk megválni és e miatt eladósorba kerültek. Az internetnek köszönhetően tényleg nagyon sok ember meg tudta, hogy létezik a bolt és, hogy milyen egyszerű is otthonról megrendelni a dolgokat, mennyivel kényelmesebb, mint beülni a kocsiba és eljutni a helyszínre. Persze a netes felület miatt nem csökkent a boltba bejövő vevők száma sem, sőt még nőtt is, ugyanis, van, aki bár a webshopról értesült a termékeinkről, de inkább saját maga személyesen jött el a boltba. Aki viszont a webshopon keresztül szeretne terméket megvenni, annak adott a bankkártyás fizetés lehetősége, vagy pedig az átvételkor, személyesen tud fizetni készpénzben is.

A honlap készítés ingyen is lehetséges, továbbá nagyon sok ajánlat is kapható, kedvező árakon, ha valaki webshop készítésen gondolkodik. Én a saját tapasztalataimból kiindulva csak ajánlani tudom ezt a megoldást, vagy nevezhetném fejlesztésnek, befektetésnek is.

Mit köszönhetek a webshopnak?

Egyrészt azt, hogy a régi felszereléseimet tényleg könynedén tudom reklámozni az oldalon, továbbá több vevőt, így több bevételt is és a bevételnek köszönhetően újabb és modernebb, jobb felszereléseke, botokat és csalit is tudok venni magamnak, amivel hatékonyabban és sikeresebben tudok teljesíteni, amikor lejutok a víz partjára.

Milyen gyakran horgászom?

Amilyen gyakran csak tudok. Ha a munka mellett van egy kis szabadidőm és az időjárási körülmények is engedik, akkor mindig lemegyek valahová és előveszem a botomat és a csalit és dobom is a vízbe. A webshopnak köszönhetően nem kell annyi időt besegítenem a boltban sem, így még több időt spórolhatok meg.

Aki szeret valamit csinálni és lehetősége is van rá, akkor használja ki az alkalmakat, amikor csak lehet és élvezze ki a perceket, amiket a hobbijaival tölt el. Nagyon megéri, ettől boldogabbak leszünk és új élményekkel gazdagodhatunk.