A fiamnak segítettem keresni szájsebészetet Budapesten

Világ életemben nagyon közel álltam a fiamhoz. Nagyon boldog voltam, mikor a feleségemmel megtudtuk, hogy kisfiunk fog születni. Még ki sem bújt az anyukája hasából, már akkor arról ábrándoztam, hogy járunk majd együtt horgászni és megtanítom ennek a hobbinak minden csínjára és biínjára.

Az örömhír óta már eltelt tizenhat év, Tomika szinte már kész férfi, de szerencsére tényleg örökölte tőlem a horgászat iránti szenvedélyt. Minden hétvégén, legalábbis azokon, mikor az idő is úgy akarja, elmegyünk a közeli halastóhoz és várjuk a kapást. Örülök, hogy van egy ilyen közös pont, ami összeköt a fiammal.

Annak ellenére, hogy horgászat közben nem nagyon illene beszélgetni, hogy el ne riasszuk a halakat, azért mindig szóba kerülnek a legfontosabb dolgok. Annak ellenére, hogy Tomika már erősen a kamaszkorban jár, a tó mellett töltött órák alatt mindig megosztotta velem, ha valami nyomta a lelkét, vagy mikor valami iránt nagyon lelkesedett. Mindig kibeszéltük, hogy éppen melyik lány tetszik neki, én próbáltam tanácsokat is adni neki, amikor pedig összejött az első barátnőjével, Edittel, akkor én voltam az első, aki először hallotta a nagy hírt.

Érdekes módon még az orvosi dolgokkal is hozzám fordul, nem pedig a feleségemhez. Legutóbb például arra panaszkodott, hogy nagyon fájnak a fogai. Lüktetnek és húzódnak és már azt is elképzelte, hogy egytől egyig ki fog esni az összes. Én nem vagyok orvos, ezért úgy gondoltam, hogy mindenképpen érdemes lenne megnézetni egy fogorvossal. Ő majd megállapítja, hogy vaklárma volt-e, vagy valamit tényleg csinálni kellene.

A fogorvosom megállította, hogy Tomika bölcsességfogával van a gond, ami még nem bújt ki teljesen. Azt ajánlotta, hogy azt ki kellene húzni, viszont ő ezt nem vállalja, keressünk fel egy szájsebészt. Mivel még szerencsére sosem kellett szájsebészeten járnom, ezért hirtelen nem tudtam, hogy hová menjünk. Végül beírtam az internetes keresőbe a „szájsebészet Budapest” kifejezéseket és találtam egy is nagyon szimpatikus magánrendelőt, ahol vállalnak bölcsességfog eltávolítást műtéti úton.

Hamar kaptunk időpontot. Tomika nagyon izgult, de megnyugtattam, hogy minden rendben lesz, nincs mitől aggódnia. Szerencsére igazam is lett. Profi munkát végeztek a fiam szájában, pikk-pakk kikapták a fogát, előtte pedig olyan jól elérzéstelenítették, hogy semmit sem érzett belőle. Nem szívesen lettem volna a helyében, de örülök, hogy ott lehettem a fiam mellett és támogathattam őt ebben a helyzetben.