Csupa csoda szerviz vizes telefonoknak

Minden kedves horgász ismerősömnek üzenem, hogy vigyázzon horgászás közben a telefonjára, de ha véletlenül megtörténik a baj, akkor se búsuljon, mert tudok rá egy csodás megoldást. Jómagam, egy fokozatosan mélyülő tó szélén csúsztattam be kissé a vízbe a telefonomat. Persze azonnal észre vettem a dolgot, és gyorsan ki kaptam a telefont a vízből, de azért már fürdött egyet és szükség volt a szervizeltetésre. Akkor persze nagyon ideges voltam és rettenetesen haragudtam magamra, hogy nem tudtam vigyázni a telefonomra, de hát már megtörtént a baj. Persze azonnal össze is pakoltam, mert nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy azonnal tegyek valamit az ügy érdekében. És mivel más eszközöm nem volt, így ott helyben nem tudtam szervizt keresni, csak otthon, a számítógépről. Közben persze szárítgattam a telefonomat meg időközönként megpróbáltam bekapcsolni, de soha semmi sem történt.

Otthon azonnal rákerestem a Mate szerviz lehetőségére. Találtam is egy jó kis oldalt, ahol mindenféle Huawei telefon javítását vállalták. Fogalmam sem volt, hogy megoldható-e egyáltalán a probléma, mert már rég megszáradt a telefonom, de még mindig nem indult be. De hát, természetesen én nem láthattam bele és nem tudhattam, hogy pontosan mi a szituáció. Még aznap egyeztettem egy időpontot a szervizzel másnapra és másnap izgalmamban fél órával hamarabb meg is érkeztem.

Persze, kaptam egy diszkrét intést, hogy ennyire felelősségtelenül magammal vittem a telefonomat horgászni, és hogy ezentúl jobban vigyázzak hasonló helyzetekben. Teljesen egyet értettem a szervizessel. Ott hagytam nála a telefont, megadtam neki a feleségem számát és abban maradtunk, hogy majd hív, hogy mi a szituáció. Már másnap hívott is, hogy megoldható a probléma, nem fognak elveszni a cuccaim a telefonról, minden visszaállítható.

Le voltam nyűgözve. Szóval, ha bármi gondotok van (egyébként más márkájú telefonokkal is, hiszen iPhone-t és Samsungot is javítanak,) akkor csak nyugodtan keressétek őket, mert csupa csoda szerviz ez. Kivéve, ha több percig ázik a telefonotok, de azt nem ajánlom senkinek, mert arra semmilyen megoldás sincs. Horgászni a csalival kell és nem a telefonnal!