A vadi új bot története

A fiamnak nemrég volt a születésnapja, és minden évben kihívás, hogy mit vegyünk neki ajándékba. Szerencsére ő is nagy pecás, így egy ötlet mindig van, hogy mivel lephetjük meg: horgászbottal. Bár az elmúlt években nagyon sok botot kapott, szinte már gyűjteménye van már belőlük. Ott sorakoznak az előszobában a fal mellett, mert a szekrényben sem férnek már el. De mondjuk kell is a több típus, mivel külföldön is szeret horgászni, és nem mindegy, hogy egy botot a tengernél, folyóban, patakban, nagyobb vagy kisebb tóban akarja használni az ember. Szóval a bot ötletet megvétózta a fiam, és már kezdtem kétségbeesni, hogy mihez is kéne kezdenem, mit vehetnék neki, amikor felhívott, hogy pár napja, amikor a közeli tavon voltak a barátjával, eltört a kedvenc botja.

Megörültem, na nem annak, hogy eltört a bot, hanem hogy mégis tudok valamit venni a fiamnak, ami nem egy csomag zokni. Ki is faggattam, hogy milyen márkájút szeretne, és ekkor jött a hideg zuhany. Ugyanis az előző botja minőségi darab volt, egy drága márka, és nekem az asszonnyal most biztos nincs annyi pénzünk, hogy megvegyük neki. De a fiam azt mondta, sebaj, megvehetjük használtan is, őt nem zavarja.

Ezzel meg is nyugodtam, mert így mégse kell egy vagyont költenünk, és biztos találunk a neten jó állapotban lévőt, ami olyan, amilyet a fiam akar.

Találtam is egy szuper apróhirdetés oldalt. Rengeteg áru van fent, és nagyon sok kategóriában. Lehet keresni ott ruhát, babaholmit, játékokat, sőt, még van állás és ingatlan részlegük is. Tisztára olyan, mint egy netes mindenes ládika.

A legjobb benne, hogy ez egy teljesen ingyenes apróhirdetési oldal, ahol ráadásul megyére és városra bontva  adhatsz fel hirdetést, és ezek alapján is böngészhetsz az apróhirdetések között.  Így akár a közvetlen környezetedben is adhatsz el dolgokat, amik mondjuk már fölöslegessé váltak otthon, vagy vásárolhatsz másoktól.

Végignéztem egy csomó hirdetést, és meg is találtam azt a botot, amit a fiam emlegetett, ráadásul jó áron és jó állapotban. Megrendeltem, és az egész rendszerrel nagyon meg voltam elégedve. Ráadásul egy közeli vevőtől tudtam megvásárolni a terméket, így nem is kellett messzire elmennem érte.

Nagyon gyors és praktikus volt a vásárlás, így szerintem máskor is vásárolok majd így. Sőt, a régi botjaimat, amit már nem is nagyon használok, szerintem én is fel fogom rakni erre az apróhirdetési oldalra. Legalább nem  porosodnak bent a szekrényben, hanem valaki hasznát is veszi.

A fiamnak oda is adtam az ajándékot, és nagyon örült neki, pont olyan volt, amit szeretett volna.