A horgászüzlet polcai

Az öcsém, Krisztián – aki imád horgászni járni – nemrég eldöntötte, hogy szeretne nyitni egy horgászboltot a városban. Ehhez megvolt már a kezdőtőkéje, de hitelt is vett fel a vállalkozása elindítására, hogy minél nagyobb beruházásokat tudjon véghez vinni az üzletben. Egy családi házat vett meg egy hozzá tartozó garázzsal. A családi ház részét szerette volna bolttá alakítani, a garázst pedig raktárnak használni. Miután a nagyobb felújításokat véghez vitte – szóval megtörtént a vakolás, festés, padlólefektetése, stb. – a bútorcsere következett. A boltba és a raktárba is egyaránt egyfajta garázs polcot szeretett volna elkészíttetni, azokon minden tökéletesen elfér, mondta. Nem nagyon tudta, kihez forduljon a polcok beszerzése miatt, mert eddig nem volt szükség ilyenek intézésére. Gondoltam,segítek neki és az interneten néztem utána, ki lehet a legmegbízhatóbb, salgó polcrendszereket forgalmazó cég. Több weboldalt is meglátogattam az ajánlások után, de legjobban a RackingLog weblapját találtam szimpatikusnak.

A szépen kivitelezett, átlátható menü és a tartalmas leírások terén a top 3-ban benne vannak, az biztos. A termékeik szépen, egyértelműen vannak kategorizálva, így a garázs polc megtalálása nem volt nehéz feladat. Átugrottam Krisztiánhoz, hogy neki is megmutassam, milyen jó oldalt találtam. Az ő tetszését is elnyerték azok a tulajdonságokat, amiket fentebb kifejtettem. A salgó polcokról– nekünk ugye csak garázs polc – rengeteg fotót találtunk, amik alapján könnyen elképzelhettük, hogy fog majd kinézni Krisztián üzlete, ha berendezésre kerül.A polcokat a cég csavarmentes kivitelben állítja össze, ezáltal az ára sokkal kedvezőbb, mint egy csavaros fajtának. A leírás alapján minőségi acélból készülnek és gyorsan összeszerelhetőek, ami nekünk jó pont, mert minél hamarabb szerette volna az öcsém megnyitni a boltját. 2-3 nap szállítási időt kínáltak a weblapon, ezért bíztam benne, hogy ennyi idő alatt meg is érkeznek majd az üzletbe. Mivel nem igazán tudtuk, hogy álljunk neki a dolognak, nem mertünk csak úgy ajánlatot kérni, inkább az öcsém felhívta a RackingLogot és megkérdezte, hogy igényfelmérés miatt ki tudnak-e jönni hozzá az üzletébe.Mivel a telefonos egyeztetés során a kérésünkre pozitív választ kaptunk,leegyeztettek egy időpontot, amikor Krisztián tudja fogadni őket. A kiszállásdíjmentes, ami nagyon jó, mert máshol ezért is pénzt kérnek el.

garázs polc

Az öcsém a megbeszélt időpontban egyedül fogadta a RackingLog alkalmazottait, mert nekem pont dolgoznom kellett, de utólag elmesélte, hogy nagyon hozzáértő embereket küldött a cég, egy alapos felmérés után megkérdezték tőle, lenne-e valamiféle speciális igénye, ami volt, azt feljegyezték, majd elmentek, annak ígéretével, hogy amint elkészült az ajánlat,megküldik a részére. A műszaki szakemberek által elkészített árajánlat hamar landolt Krisztián e-mail fiókjában, annak áttanulmányozásához az én segítségemet is kérte. Átküldte nekem, de nem találtam benne semmikivetnivalót, az interneten fellelhető garázs polc árakhoz képest ez igen olcsó volt. Nem volt más hátra, mint hogy az öcsém megrendelje a polcokat, amit meg is tett. Egy megbeszélt időpontban a szerelőcsapat pontosan érkezett a polcelemekkel és azokat kérésre össze is szerelték a helyszínen. A munka végén Krisztián megkapta a számlát és a garanciapapírt is, ami magába foglalt 10 évgyártási garanciát. Nagyon örülünk, hogy ezt a céget sikerült megtalálnunk, mert a segítségükkel az öcsém hamar elindíthatta az álomüzletét és végre annak élhetett, aminek mindig is akart.